? 21-22/1

Jag var hos min vän S, där vart de filmmarathon som de brukar vara lite då å då. Igår/inatt var det dem vanliga, samt J & flickvän, J, Frida! HIhi :) Frida, miss that girl! Aja vi tar det från början. Jag fick reda på att det var marathon genom en inbjudan på FB. Sedan tänkte jag inte mer på det. Gick en stund o frågan kom o gick, ska jag åka? eller inte?

Jo det gick verkligen in i sista minuten tills jag beslutade mig för att träffa alla igen, senast var nyår å då gick det åt fanders! Därför jag var lite tveksam te att åka, kommer det att krittisera? Var konstigt? Jo det visste jag nog att det skulle vara. men ja ville träffa mina vänner igen. Så ja bara va f*n, lets goo!

Jo det gick framåt tre tiden i natt, då orka jag inte mer, det var en film jag inte tyckte om, jag är ju inte kille som tycker om att kolla på halv nakna kvinnor^^ Å det vart sjukt varmt där inne.. så jag bytte filten mot jackan å traskade ut i den kyliga vinden.. GUD SÅ KALLT, till en början. Gick en liten bite.. Sedan satte jag mig på en gunga å satt där, tänkte för mig själv, sparkade lite snö.. haha ja jag satt å sparka snö! Skönt med frisk luft, kändes som att hjärtat skulle hoppa ut av värmeslag i huset så ja det vart underbart att gå ut.

Hände liksom inget mer utan jag satt där, var inne i tankarnas värld, helt plötsligt står sofiorna framför mig. Jag blev förvånad. Visste inte varför så sett. Men de ville kolla hur det var med mig. Var tydligen ute rätt länge. Vet själv inte hur länge jag satt där på gungan :s Läskigt! Följde iallafall med dem in.

Man kan änna tro att jag greps av panik eller något, fick ingen luft.. Det var nog för mkt kärlek i rumet eller nåt..

Damm iam sooo tierd of this.. Hör jag verkligen hemma bland dem? Känns som jag tränger mig på eller nåt?!
FUCK!



Pussar å Kramar Cecilia?

Kommentarer?
Postat av: Anonym ?

- visst är den underbar :)

kram

2012-01-22 @ 15:56:55
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: Linnea Andersson ♡ ?

- hej, det är sådär, hur är det själv?:)

2012-01-22 @ 16:09:52
URL: http://toez.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/ ?

sv: okej ^^ gör inge :P

jo det är toppen! sj?

2012-01-22 @ 17:29:29
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: ALICE ?

sv; hej! det är bara bra, hur är det själv?

2012-01-22 @ 19:16:33
URL: http://aalicejunman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg/Hemsida:

Skriv din kommentar i rutan nedanför?