? Twoo days left!..

Heej mina älsklingar! :) hehe :D Nu är de så att jag är inte alls på glatt humör idag.. Jag har försökt å försökt få pågående projektarbete att de blir bra, hjälpt till, lagt ner tid. Nu har jag t.om. gått på möte med handledaren.. Tyvärr hade han inte ens fått svar av arbetslaget än idag! Så man är lite sur på det, kanske har handledaren fått det när jag åkte hem.. Vem vet :p Men jag säger nu som det är! JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT FÅ SKIT! Jag försöker å försöker.. lägger ner tid som jag kan spendera på annat å ändå är det inte tillräckligt.. Jag orkar inte mer!
Så nu försökte jag ringa o ville prata med detta med henne.. Men "UPPTAGET" lyser upp på mobilen.. Fy fan vad jag blev arg.. Är änna som att de kokar i hjärnan.. Men nu har jag lugnat ner mig.. Lugn å fin flicka :) Jag är stark!!

Kan vara tyst.. men inte om det här! Kan inte forsätta jobba.. Måste vara ärlig! Får la säga det imoron...

Annars idag mår jag bra! Jag mår förjävla bra! :) Kände att efter att PLAN B kom till huvudet, att jag kom på den så har jag kännt mig säker i mig själv! SÅ jävvla stark om jag bara tror på mig själv :) KÄMPA!

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Gud vad jag älskar röda rosor!

Det är såhär.. att idag, tog jag spåkulan(på fb men what ever), den kan väl stämma?
Stod "Du längtar efter kreativ inspiration och ger dig ut på en spännande resa."
Om det ändå hade varit såå :) Fy fan vad nice :) Hoppas det är en kärleksresa! =) För de behöver jag nu.. :) Dessutom me like him, me like u, me like everyone? Hehe :) I hope he doo 2!

Jag mår bra förutom ont i huvud,, har krafitigt ont i naken.. funderar på att värma på vetekudden :) hihi :) Fy fasen vad gött :) Tur att jag inte har sådan där kvinnligvärk iallafall! (för er som inte förstod MENSVÄRK).. haha :D Jag är såå mesig:p Fy vad jag är blyg =) Men vet du vad jag är underbar ändå :) Back to life! Haft en lång dag på skolan, spänd över projektarbete.. som inte går enligt planerna, det är möte med handledaren imorn 11:15! Får se hur det går å om han har fått något svar ifrån arbetslaget! Hoppas innerligt på detta! Men men det är inge å göra ve om dem inte går med på våra villkor (visst man kan justera men inte allt!!). Små trött på skolan..

Kollade igenom beställningen på student mössan, 9.1.5 kr.. 915 kr för mössan å så.. :o Dyrrt? Kanske! Men lever bara en gång! Hoppas den är värd pengarna å så :) För jag bara älskar att jag har klarat av gymnasiet snart, å snart är det verkliga livet som skrämmer slaget ur mig.. Fy vad rädd jag är :( hehe :(

Nu äre sängen som gäller!

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Sundayy

Hejsan! :) Nu sitter man å knappar å pillar med en Samsung S2 å den är min bara min! :) hihihi =) Dock är de jag som får betala, så dyrt i kassan x) Men det äre värt! en mobil, en bra mobil som funkar!! Dock nytt nr så det är ju komplicerat :p Men men :) Det blir bra! Nu ska jag fixa lite med appar å så. Det är svårt de första att förstå sig på en ny å så finns det redan 50 appar på mobilen x) Så man bara aaaa... :o Men jag lär la mig :)

För övrigt har det varit en lugn å skön helg! Dock huvudvärk :p Men massa film har jag kollat på :) SÅ jag är nöjd! Å så köpte man BH för 99 :-, bra kvalite :o Paff, eller na PANG PRIS! :D Heh :D

Nää nu ska jag pilla :p haha =) Å de är ju skola imorn^^ Så får inte sitta upp allt för länge x)

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Pluggning....

Goo kväll! :) Varit hemma ett tag, tänkte plugga en stund ikväll x) hah :) Tror kanske jag läser i genom min sammanfattning som blev klar idag, precis innan lektionen började :p Men det var soft! Den är iallafall klar, å jag kan inte allt, känns svårt.. 3 prov denna veckan, sista sker imoron.. Kul liv! Jag bara vill sova nu x) haha :) Men nej jag ska bannimej läsa igenom det innan jag "får" sova. Sånt är livet :p Tur att man har håltimme å börjar 11:10 imorgon å är på skolan vid kvart över 8. Så finns lite tid till pluggning på morgonen ;) de e bra de! =) Känns bra iallafall :)

Annars idag har tiden gått rätt sakta, lektionerna gick å så, kom hem, hjälpte till lite med att baka pepparkaks muffins, underlig julsmak men gott om man gillar pepparkakor å sånt, de gör ju jag :p hah :) Så dem var goda :) Fick ju smaka efter maten :D hihih :)

Å vad ska man hitta på imorgon då?....

Aja måste plugga nu, heyy!

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Too cool for staying home..

Haha x) Börjar egentligen tolv idag.. Sitter nu vid en av skolans fräcka, ascoola, snabba o fräsha datorer! Kul va? Ni fattar ironin? hoppas de! Men iallafall :p Ska dra igång med pluggandet snart, hunnit kollat fb.. Så det får bli att sammanfatta NKn klart nu :) Hoppas jag orkar å hinner innan vi börjar. Kanske ska försöka komma igång med filosfi fördjupningen oxå. Varit sjuk så missat hans lektioner :7 Noo good! Sånt är livet, livet är sjukt och inte bra. Suck's,,

Massa saker nu :p Men ja igår så satt man å prata med teknisk support om min skit mobil. Hon var hur vänlig som helst:o shit vad hon tog allt man sade å så! Hon var skit duktig! Kändes tråkigt att lägga på det samtalet.. Men det var tvunget. Kan ju inte hindra omvärlden att se hennes charm :p haha :) Men det var nice å kul iallafall! Hon var duktigt på sitt! Å nu ska jag bevisa att jag kan vara duktig å plugga på naturkunskapen! Så jag verkligen kan alla summaformler, namn, ämne, grupper inom organisk kemi!

Dax att starta!

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? 2/3 prov avklarade!

Fan vad skönt att två prov är avklarade. Nu är det de sista kvar, naturkunskapen, organisk kemi! Får se hur detta går. Började med sammanfattningen idag. Orkar inte mer nu å har gjort typ hälften. Så får göra hälften imorn, har ju hål fram till 12, så det blir bra ;) Har lite extra tid på mig nu känns det som. Är ute relativt sent men har tid kvar. Är ju liksom två dar sen freedag. Dessutom börjar vi sent på fredag så extra mer tid! Det är bara plugg å ta till sig.


Tycker iallafall att provet idag gick bra! Faktiskt så kändes de som ett enkelt prov fast jag tagit in mycket själv. Får väl se vad resultatet säger sedan. Hoppas på mina bra aningar bara :) Blev inget semenarium idag heller utan började med fördjupningen. Missbruk ska man jobba med. Får se hur det går :) Finns mängder med fakta!

Nu ska jag bara ta det lugnt innan sängen. Idag har jag varit lite upp å ner i humöret. Har ont i hela kroppen fast inte så ont i huvudet.. Vet inte vad som spökar! Är nog stress å press. Måste ju prestera! Å då pressar jag mig själv. Men kan ju säga att jag har inte haft sådana värkar i huvudet förut, kom gång på gång.. Alltså huvudvärk! Jag har fortfarande många tankar inom mig. damm! Fick reda på idag att det blir storstan till helgen :) hihihi :D Hoppas man träffar en söt liten pojke då! (: *dreaming*

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Idag är som en vanlig dag, imorgon.. prov!

God kväll! Nu sitter jag här igen å skriver.. Hemskt fast man kan bli när man väl har börjat. Jag känner för att skriva idag. Inte imorgon för då har vi prov, i religionen Judendomen. Undra hur det kommer gå. Hoppas på ett G iallafall :) (fast egentligen ett VG minst) Eftersom jag har varit sjuk så mycket har jag fått tagit in informationen själv, läst mig till de. Hoppas inge är fel åå sånt. Skulle bli jobbigt då! Men vad vet jag. Allt kan man lyckas med! Imorgon är det ju Onsdag;) GÖtt, halva veckan gått, å då är det beställning när man kommer hem :) SUPRISE! Men men :D Får se när jag fått SUPRISEN ^^ Avslöjar inge, eller jag fått å fått, betalat förn. Haha :D


Nu blir det att ta det lugnt. Redan läst igenom pyskologin, har semenarium imorn på en konstig å lång text. Skrev lite lite fotnotiser :p haha :d Får väl se hur jag lyckas :p Var en svår text att bearbeta men ändå rätt okey, att sätta sig in i och diskussion kommer nog fortskrida! Bra bra :) Annars med mig är det helt okey, ont i huvudet men det är förståeligt efter att ha läst hela dan å så...

Dessutom äre lång dag imorn, keft! Men ja! Så man känner sig lite dålig å vad jjobbigt det kommer att bli imorgon.. osv.. KÄMPAR GLÖDEN BRINNER ÄN! :)


-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Måndag, 1/3 prov avklarade..

Hej på er! :) Gick bra att komma upp imorses.. nej! Gick å lade mig med huvudvärk igår.. Jävla skit! Jag mådde ju bra sedan smäller den bara till :( Aja gick å lade mig, kunde inte sova på en stund pga allt tänkande.. Lite om lördagens träff.. Som ja vet inte.. Sedan om killar..^^ Har tänkt mycket på den kategorin nu, på senare tid.. Asså det är lite svårt.. När allt händer på en gång. Jag har ju haft mina chanser nu men väljer att avstå.. Skolan tar sådan plats å jag tänker så mycket.. Samtidigt som jag har all tid i världen :o Vet inte riktigt vad jag tänker med ibland :s Vill ju ha en kille, ett förhållande, någon som tar hand om en, någon som jag får ta hand.. Men men jag vet inte. Det är inte det viktigaste samtidigt som det är viktigt. Skild mening men aa.. Mina tankar är inte uppklarade, dem är i oreda.. Vet inte.. jag vet inte om man kan kalla det känslor.. Men man har ju iallafall intresse :) Får se hur de går med den saken ;) Är inte säker på vart han står.. Men det är liksom inget som händer imorn, utan tar sin tid. Å det är jag villig att riskera. Tiden asså..


Iallafall. Gjorde svenskaprovet idag. Inte min bästa sida som visades. Var gör arg när jag gick därifrån. Skrev inte på allt. Blandade ihop allt. Kände att mitt huvud bara smälte samman.. Gick bara inte :7 Gött arg var jag. Men känns skönt att ett är avklarat. Nästa är på onsdag. Hoppas på ingen mer huvudvärk!

Skickade precis iväg vänförfrågan till henne. Sofia. Saknar allt det roliga. Ett enda misstag ska inte få ändra på de? Elle? Borde de det. Känner inga känslor längre. Ingen ilska. Vill bara vara vänner. Vet inte hur det kommer gå. Men vi får ha en prövotid. Inte gå snabbt fram. Lika bra. Känner att jag saknar det roliga. (samma igen x) ). Hoppas jag gör rätt nu bara..

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Åter träffen igår..

Ja till en början med var det inte bestämt någon tid eller något... Man visste knappt in eller ut.. Kommer inte ihåg när jag åkte hemifrån ens.. Jag vart lite huller om buller när de inte gick som jag ville, eftersom jag hittade inte nycklarna, eller termobrallor eller nåt. Kunde lika gärna sovit.. eller pluggat vidare! Vart så jävla trött, men då började sakerna komma till mig, ja den låg inte där utan där, brallorna är inte kvar i gaderoben där nere utan där uppe.. Vart massa konstigheter.
Platsen blev sagd, skulle åka när hon åkte hemifrån. Även de gick i kras.. Jag hade inte åkt moppe på sen i somras, hade ingen bensin kvar.. Så fick ringa till bror min å han vart inte heller på humör eftersom jag störde honom, men aja han kom ut, å ja det gick bra efter att vi tog bensindunken å ja de kom bensin lite överallt kan man ju säga :s Fattar inte hur vi lyckades..

Iallafall efter 10 min eller något kom jag iväg, åka moppe i dimma, inte det bästa men det fick gå för denna gång. Gick bra.. Ställde moppen hos pappa. Skulle ta upp väskan.. som jag drog tag i, den gick i sönder, min nya skolväska, aja blev sur på mig själv eller nä det blev jag inte för jag var så himla stressad.. Pappa ville prata lite innan jag kom iväg med.. Å jag hade ingen nyckel å grejer.. så de tog en stund. Tillslut, när man hade tagit av sig termosarna, hjälmen, pratat med pappa, tagit ut plånbok å mobilen ur väskan gick jag iväg till Pizzerian där vi skulle träffas.

Jag å min gamla bästa vän. Som jag känt sen två:an i grundskolan. Hade inga vidare förväntningar över träffen. Var mer stressad än ja. Ville bara komma fram till något. Vänner? Inte vänner? Hur man ska gå vidare. Jag fick frågor, hon fick frågor. Visste inte ut eller in vad jag skulle säga, men när jag fick själva frågorna visste jag precis. Liksom allt man hållit in, fast man egentligen inte har behållit dem för sig själv kom fram. Jag var så tom på känslor när jag satt där. Visste inte om jag vill gå tillbaka till det vi hade eller inte.. Jag var liksom för mig själv. Hade blivit så långt innan å jag hade vant mig vid det. Hon bad iallafall om ursäkt. Å ja inte riktigt bestämt något annat.. Ville bara därifrån kändes de som.. vet inte två olika känslor kom jag fram till. Känslan att de skulle hända igen? Kan jag lita på de? Något måste ha hänt eftersom jag höll mina tankar för mig själv å fick mina vredesutbrott på henne.. Men aja får se om man kommer fram till något snart. Kändes osäkert när man gick därifrån. Hon saknar mig iallafall. Hon vill umgås å bli vänner. Frågan är var jag står.. Ska alla roliga saker gå till förgäves bara för att hon gjorde ett snesteg? Det är de jag får fundera på ett tag, så som hon sade det är nog upp till mig.

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Same old day.. Sunday but not! Pappornas dag!

Hej på er! Farsdag idag :o 13 november varje år liksom.. Gått snabbt! Men jag har inte träffat pappa idag faktiskt.. Träffa honom igår iallafall :) Tur de :) Men idag har det varit lunch hos mammas morfar å mormor, massa släkt! God mat å god tårta! Kändes som om jag hade missat något imorses när man gick upp av klockan, när var middagen? 10? 12? 14? När ska jag plugga då? FAN! Går å äter frukost, sätter mig å läser när jag kommer tillbaka, mamma ropar:" Vi ska åka snart" Respons:" När?" Mamma: "15-20 min å lillebror vill ha hajfena" Jag bara NEJ! Fan, snabbt bytte jag om, sminkade mig :o Å sen bara satt man i bilen :o Jag bara aha^^

Efter det åkte man hem, pluggade å det har man gjort fram tills nu, kom väl hem vid kvart över 2.. Så ja det har gått ett tag, å man har pluggat en del, fast man har en del kvar! Imorn äre ju svenska prov som gäller! TOPPEN! KOmmer gå bra, gå bra, gå bra lr? Hoppas på de bästa! Gör mitt bästa..

Nu är jag helt död.. Å måste få tag på Ida, om vilka sidor som är med på NK-prov tills på fredag..
Har inte läst PS- häftet heller, har semenarium på onsdag.. men hinner de på tisdag :)

Idag har jag alltså:
*Läst anteckningar i svenskan ca 15-19 sidor * 2^^
*Läst i svenska boken, alla texter, ca 50-60 sidor..
*Läst religionen på 20 sidor..

Gjort allt typ två gånger eller flera utom religionen.. men religionen är tills på onsdag, prov asså^^

Men jag är stolt över det jag har gjorrt :) Det får gå som de går =)

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Lördag it is!

Städat å gjort mamma glad eftersom kylskåpet är rent å ordningen är tillbaxs^^ Love it^^
Tänk hon har mig, bara mig, dottern i huset sedan 3 killar, omöjligt att ha ett kylsskåp som är i orning jämt eftersom dem ställer in det lite överallt å jag går å ställer de på sina "platser" :p haha :) Lyckay!

Nu är Spotify Premium i mina ägoo :) LOVE! ;D 100/mån, undra om det är värt de egentligen, det märker jag snart iallafall :d Just nu strömmar Taylor Swifts Forever and Allways ur högtalaren :p Mysig låt :)

Snart ska man ju till G-townet å handla kattmat å sedan träffa en gammal vän, hon som jag inte pratat med på ett tag. Vi har bestämt oss för att prata igenom allt å se hur det går, hur man ska göra, vet faktiskt inte riktigt vad vi ska prata om ialf.. Men det märker man ju sen ^^  Berättar hur det går senare..

Nuu, mamma ropar!

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Mattestuga, kl 10:00

God morgon :) Vart uppe tidigt? Japp.. haha :) Fick inte sova mycket i natt, Brownie var inte still för fem öre.. :/ Såå Garrhhh^^ Men men det gick fin fint tillslut.. Gick upp 20 min innan vi skulle iväg till skolan :p Brodern kom in å fråga "Vet du vad klockan är? Hallå? Klockan är SJU" Han var lite arg bara för att jag brukar gapa på honom att han inte går upp i tid :( Men kom upp tillslut, 10 min efter han hade varit inne :p Men men :p Sovmorgon? SNART!

Som sagt, snart äre potensräknande som gäller, hoppas att han förklarar, lärare, så att jag förstår! Hatar potenser.. Blir så arg att vara fast på ett ställe så länge llänge å inte kommer någonstans.. ARG!

Dessutom är inte vårt projektarbete, klasskompis å mitt, inte säkert att de ska genomföras.. För nu är rektorn osäker.. :( Gud va allt ska fucka upp sig nu då :( FAN!

Men jag är goo o glad ändå :) Idag är det fredag! Ser framemot helgen faktiskt.. Plugg plugg å plugg.. Ska försöka åka å lämna in min tele, ut å gå, å övningsköra såklart!! :) Hoppas helgen bjuder på mycket mer än vad jag reda vet.. Får la se hur träffen går med Sofia oxå.. Lite fundersam å tveksam.. Om han kommer med går jag därifrån.. Ska se till att säga det till henne med.. Glömt de.. Haft för mycket att göra.. Å var sjukt trött efter att ha suttit å förhört mamma i två timmar. Lilla söta mamma sitter å gör prov förstår ni :) Deet kommer att gå gör bra :) Hon är så duktig så! Kan inte förstå att jag komplicerar allt för na när jag säger olika frågor, som samhällare brukar man alltid ha fördjupningsfrågor inga direkta frågor utan man ska tänka efter. Det gjorde mamma lite fundersam över om hon kommer lyckas, men det går bra tror ja! :)

Har redan skrivit ut mitt hemprov, men läraren är inte här idag.. haha :p Så får skicka meddelande via It's learning å se om han vill att jag skickar de te honom elller lämnar de på måndag :p Hoppas de löser sig iallafall :)

Märker ni glädjen?

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Hemprov done, 4 too goo..

Heej! Nu sitter man ju här igen x) Inte klokt egentligen.. Hur mycket tid man spenderar framför datorn.. Antingen fb, bloggen, msn, plugg, musik, bilder, osv ^^ Sjukt! Tänk va man var ute annars.. å nu sitter man framför en elektronik sak jämmmt! Iallafall börja ja på hemprovet i måndas, idag känns de klart, å renskrivet, kollat om och om igen och känner att jag måste lämna in det. Får lämna de till lärarn imorn! Så är 1 proov gjort :)

Känns som en stor lättnad iallafall :) 4 kvar dock, inga hemprov, ett stort svenska prov om romantiken, ett psykosocialt prov, om grunderna, ett religionsprov om judendomen, ett naturkunskap om kemi^^ Asså kommer få råplugga i helgen.. :7 Sant o jobbigt! Men de får gå, vet ju inte riktigt om jag har 3 eller 4 prov men får väl se! Blir mycket med 4 st, helt olika :s Kommer döööö.. Nä men troligen blanda ihop allt o inte prestera så bra :/ Damm!
Å så har jag fastnat i matten med, jävla skit!!! Hatar potenserna :(:(

SKA INTE VARA SJUK PÅ LÄNGE!!

Nu inväntas de "hemmagjorda" hamburgare med pommes :p Fy goott :) Dock tjockkt^^
haha! :)

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Onsdag idag

Veckan går fort när man har roligt :p Idag var de provning av studentmössor :) Kul vare :D Storlek 55, den jag hade med massa grejer skulle gå på 1220 kr^^ haha :) Men det är för mky på så ska ta bort ett å annat :p Ser så maffigt ut nu :p Gillart! Studenten 2012 :) Fan va gla man blir :) Eller ja vet inte :p Men soft ändå :)
Känner hur man bara kan ta det lugnt.. eller inte! Prov på prov på prov.. så känns nästa vecka ^^ Idag har jag skrivit de sista på hemprovet i Filosofin, hoppas han inte är allt för arg.. eftersom jag varit sjuk så mky :7 Men men kan ju inte göra något åt de :s aja! Ska finslipa sedan skicka in, men orkar inte något mer idag.. -.- Har huvudvärk!

Började ju vid 12, så suttit å pluggat hela morgonen, kommit ikapp lite i Matten, så stolt tjej! Känner att jag klarar bannemej det här! :) Tror de e tack vare att söta komplimanger å så :) Me like, like =) Busigt men bra!

Nu ska jag nog ta å rund av dagen iallafall :p Sitta å prata lite kanske, vem vet :p Får la se vad som händer :p Kanske få läst lite i boken om jag orkar, mer ord dock.. Surt men avslappnande :) Hehe :)

Imorgon bär det av på mässa i storstan! :) Får se om man hittar nöö roligt =) haha :d

Sov gott! (kommer jag nog göra)


-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Polens parkeringar.. :o


WTF? X)
Jag som ska ta körkort å allt..
haha! :D FAIL PARKERING :S

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Me, drinking x)


Irish Coffé, Färjan till Polen!


Hawiansk hemlighet, Bar Italiano i Polen!

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? 6 prov?

Är de verkligen normalt? Asså visst jag går samhäll^^ Men palla att jag ska ha in 5-6 prov nästa vecka? Hur ska jag kunna prestera bra på allt? GAAAAHHH -.-* Döööör! Men men ^^

Nu sitter jag å försöker få mig att förstå fråga 2 på hemprovet i Filosofin.. Går inte bra! Lägger ner det å gör lite Religion :p Gött med valmöjligheter ^^ Tilllägger att jag ligget typ 100 tal efter i matten med, suck's! Buhhuuhu!

Men KÄMPA KÄMPA, en sak i taget :) Så gåre eller hur? =)
Yessboxx! :)

För övrigt idag har jag kört bil, varit i stallet å tagit det lugnt, ringt till operatören å fått veta att jag måste ta mig till närmsta 3 buktik :7 SUCK's! BLLÖÖGÖGG!


-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?

? Home, Sweet, Home!

Hey på er! :) Hoppas ni har haft ett underbart lov :) Det har jag... Näst intill.. förutom igår morse då jag spydde som en kalv.. :/ Men men resten vart bra :d Å känner att det är underbart att vara hemma i sin egna säng igen, få klappa missarna, vara i stallet å mysa med pollarna, krama lillebröderna :p Saknat familjen till tusen, fast har nog inte riktigt förstott detta :o Skönt att vara hemma :) Har hunnit köra bil idag med :) Gick bra, fick ett kärringstop X) REKORD! hahah x) Gick super iallafalll :)

Nu hoppas jag på att maten snart är färdig, så får man tagga till att komma tillbax till skolan efter att ha varit borta veckan innan lovet å lovveckan, inte varit på skolan på över 2 veeckor :/ Kommer kunna simma i läxor å prov! Hoppas detta gäller bara mig! För jag vet hur hårt man måste jobba, verkligen ta tag i allt! KÄMPA!

-Zimpli ,puss!


Pussar å Kramar Cecilia?